Betreft: Impact Coronavirus

Leden van BC Blue SKY

Sinds 12 Maart kunnen wij geen badminton meer spelen in de Waard vanwege COVID-19, de Corona crisis, wat we allemaal erg jammer vinden, en hoe lang het allemaal gaat duren weten we op dit moment ook nog niet. We houden de berichtgevingen van de overheid en het RIVM nauwlettend in de gaten en respecteren hun adviezen en volgen die op.
Het aspect wat daar aan vast zit, en waar wij als bestuur over nadenken en vragen over hebben gesteld zijn: de financiële gevolgen van deze crisis voor onze vereniging met haar leden. Vooralsnog moeten wij de huur aan Optisport (exploitant van de gemeente) gewoon doorbetalen, wat betekend dat wij genoodzaakt zijn de contributie ook gewoon te innen, en niet te kunnen compenseren wat wij betreuren. We zijn nog volop in gesprek met de gemeente hierover en hebben een voorstel neergelegd wat door de buurgemeente Gouda ook word toegepast namelijk: het matigen van de huur van de sportzaal. We hopen hierover een positief antwoord te ontvangen maar tot die tijd blijft het zoals het nu is.
We hopen u en jullie voldoende te hebben geïnformeerd en hopen dat deze crisis snel onder controle mag komen, en onze wens voor jullie is : blijf gezond.

Het bestuur van BC Blue Sky