Zaterdag 25 januari a.s. zal er in de Waard in Bergambacht voor de 14e keer het Bergambacht Jeugd Open worden georganiseerd. 

Dit jaar zitten we weer vol. We hebben als organisatie er wel voor gekozen om eerder te stoppen met het aannemen van spelers om in de planning beter uit te komen. Vorig jaar liep het toernooi behoorlijk uit door de te strakke planning. 

We hebben voor deze editie weer een sponsor die zijn naam aan het toernooi heeft gegeven. Richard van den Hoek Applicatie Technieken – Verftechnisch Advies. Zodoende kunnen we voor de spelers weer wat extra’s doen. De winnaars van de single krijgen naast een beker ook nog een extraatje. 

En ze komen weer uit heel het land! We kunnen rekenen op spelers uit Zuid Holland, Utrecht, Zeeland, Brabant maar ook Gelderland en zelfs uit Friesland en Limburg komen de spelers naar ons toernooi in Bergambacht.

In de ochtend om 09:00 uur starten we met de jongste spelers van onder 11 en onder 9 jaar. Die zijn rond 16:00 uur klaar. Rond het middag uur zullen de oudste spelers gaan starten. Zij spelen tot 21:00 uur. 

Op de link naar toernooi.nl kan je het hele schema zien.