Hoe gaan we verder?

Beste badmintonliefhebbers,
 
 
Wat een teleurstelling zal dat ook voor jullie geweest zijn. We mogen nog steeds niet badmintonnen. Hoewel we allemaal weten waarom dat niet mag, missen we dat stomme spelletje met die shuttle wel….. en natuurlijk de gezelligheid.
 
We zijn aan het uitzoeken of er buiten mogelijkheden zijn om toch een training te organiseren, maar zonder racket en shuttle wordt dat toch al snel minder leuk. We weten dat de badmintonbond bezig is met “airbadminton” een variant die buiten badmintonnen mogelijk maakt. Ons bestuur houdt goed in de gaten of dit iets is wat wij ook kunnen gaan inzetten. Daarnaast komt er veel protest van alle binnensportverenigingen, gesteund door het NOC-NSF. Wie weet zijn er dan toch eerder dan 1 september weer trainingen mogelijk.
 
Maar tot die tijd zullen we badminton moeten missen. Wij missen het spelletje, het training geven, al die enthousiaste kinderen en ouders inmiddels enorm.
 
Om jullie toch een beetje in beweging te krijgen, fit te houden volgen hieronder een link naar het YouTube kanaal Shuttle Life. Hier staan nog veel meer filmpjes om thuis oefeningen te doen.
  
Veel succes! En als jullie het leuk vinden mag je een filmpje van je eigen training opsturen, dan kunnen we dit weer op Facebook en Instagram posten.
 
De trainers,

Gert-Jan
Ingrid
Phillip
Jan
André