Alle leden hebben via de mail een brief van het bestuur gehad. Hierin wordt uitgelegd welke stappen we als vereniging nemen om buiten badminton mogelijk te maken. Inmiddels hebben we terugkoppeling gekregen van Team Sportservice Krimpenerwaard. Zij zijn samen met ons bezig om een geschikte locatie te vinden om voor langere tijd buiten badminton aan te bieden. We hopen op woensdag 27 mei te kunnen starten met de jongste jeugdgroep. Als dit met succes wordt afgerond gaan we uitbreiden voor alle leden van de club.

Hieronder nogmaals de mail van het bestuur:


Beste leden,

Hierbij een bericht vanuit het bestuur. We willen jullie van een aantal dingen op de hoogte brengen. Allereerst vinden wij het, net als jullie, ontzettend jammer dat we nog niet (in de Waard) mogen badmintonnen.

Echter, zowel de jeugd als 18+ mag weer buiten gaan sporten. Goed nieuws, alleen voor badminton is dit misschien wat lastiger. Vanuit het bestuur zijn we momenteel (met de trainers) bezig met een protocol waardoor allereerst de jongste trainingsgroep weer mag gaan starten. Dit betekent dat we een plan hebben ingediend bij Teamsportservice om woensdagavond 27 mei weer met de jongste leden aan de slag te kunnen gaan. Weliswaar op een locatie buiten (in Bergambacht). Als dit goed uitpakt, ook wij moeten het nog even gaan proberen, willen we dit gaan uitbreiden. Dan kan binnen nu en een aantal weken in ieder geval de jeugd weer lekker trainen!

Hiervoor hebben we ook een aantal AirBadminton shuttles besteld, waardoor we zelfs buiten kunnen overslaan en partijen kunnen spelen. AirBadminton staat open voor alle leden, dus niet alleen de jeugd. Het plan ligt er, maar we vragen van jullie nog even geduld. Zodra wij meer weten, krijgen jullie het ook te horen.

Verder willen we jullie op de hoogte brengen van een statiegeldbonnenactie. In de week van 2 juni kunnen jullie bij de Plus statiegeldbonnetjes inleveren voor onze club. Zo steunen jullie de badmintonvereniging, alle kleine beetjes helpen! Begin alvast met het sparen van de statiegeldbonnetjes en lever deze dus in de week van 2 juni voor Blue Sky in.

Wellicht overbodig, maar de clubkampioenschappen van 2020 gaan helaas niet door.

Als jullie zelf nog goede ideeën hebben om zo snel mogelijk weer veilig te kunnen badmintonnen, laat het ons weten. Ook als jullie suggesties hebben voor een geschikte locatie! We hopen zo snel mogelijk weer lekker te kunnen sporten!

Het bestuur,
Arie, Freddy, Marc, Kees en Manouk